Αρχική Σελίδα Νέα

Πλεονέκτημα περίπτερων αυτοεξυπηρετήσεων στα νοσοκομεία

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen MingTech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen MingTech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πλεονέκτημα περίπτερων αυτοεξυπηρετήσεων στα νοσοκομεία
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονέκτημα περίπτερων αυτοεξυπηρετήσεων στα νοσοκομεία
  1. Μείωση δαπανών

  Εφαρμόζοντας τα περίπτερα αυτοεξυπηρετήσεων στα νοσοκομεία να είστε σε θέση να μειώσετε τις δαπάνες για τη δυνατότητα, οι οποίες επιτρέπουν να σωθεί ο hosptial από τη χρησιμοποίηση της σελίδας εκτύπωσης, αρχειοθέτηση των μορφών, και να αφεθούν εκείνοι οι ασθενείς για να φανούν γρήγορα επάνω στις ανακοινώσεις στο εκείνο το ιδιαίτεροι ασθενείς χωρίς την κατοχή του είδους μέσω των σωρών και των γραφείων της γραφικής εργασίας. Επιπλέον, με τα περίπτερα αυτοεξυπηρετήσεων, οι νοσοκόμες ξοδεύουν το λιγότερο χρόνο κάνοντας τον όγκο των διοικητικών καθηκόντων του νοσοκομείου και περισσότερο χρόνο που παρέχει την προσοχή για τους ασθενείς.

 

 

       2. Υπομονετικός χρονικός αποταμιευτής

 

Η ανάγκη να συμπληρωθούν τα έντυπα είναι αντικαθιστά με εύκολος--λειτουργεί το μεταλλαγμένο σύστημα. Κανονικά το διοικητικό προσωπικό πρέπει με το χέρι να καταγράψει τα informations των ασθενών και να βρεί το αρμόδιο ιατρικό τμήμα που θα τείνει στις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης των ασθενών. Αυτή η διαδικασία μπορεί να αποβληθεί δεδομένου ότι τα περίπτερα αυτοεξυπηρετήσεων το καθιστούν ευκολότερο να υπογράψουν κατά την άφιξη και να επαληθεύσουν τις πληροφορίες ασθενών με απλά μια κάρτα ταυτότητας.

 

 

       3. Χειροποίητοι δολοφόνοι λαθών

 

Μερικές φορές τα λάθη συμβαίνουν. Χρησιμοποιώντας τη βοήθεια περίπτερων υψηλής τεχνολογίας μειώστε τα λάθη εισαγωγών δεδομένων που γίνονται από ένα διοικητικό προσωπικό τυχαία. Με η αρχειοθέτηση του ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου στους ασθενείς, οι πιθανότητες των λαθών μειώνονται δεδομένου ότι είναι ξοδεύουν συνήθως να πάρουν την καλύτερη επεξεργασία για τους. Οι διπλές μορφές συγκατάθεσης και τα ιατρικά στοιχεία που πηγαίνουν στο σύστημα (ΑΥΤΗ) δεν είναι πιθανό να συμβούν όπως η συσκευή απλός να προειδοποιήσει ένα προσωπικό νοσοκομείου εάν έχουν ένα υπάρχον αρχείο στο σύστημά τους.

 

 

        4. Βελτίωση μεθόδου πληρωμής

 

Το περίπτερο επιτρέπει στους δένοντας ασθενείς για να έχει πρόσβαση στην βασισμένη στο WEB πύλη μεταξύ της πληρωμής και του ασθενή. Οι ασθενείς μπορούν να πληρώσουν τον ιατρικό λογαριασμό τους με απλά ή να παρεμβάλουν το σύστημα intopayment πληροφοριών καρτών χρωμίου. Η συσκευή imform επίσης ο ασθενής οποιωνδήποτε εκκρεμών ισορροπιών, ιατρικά πιστοποιητικά πληρωμών τυπωμένων κειμένων, καθώς επίσης και δηλώνει το νοσοκομείο εάν οποιοσδήποτε ασθενής έχει παραγάγει το ζήτημα τιμολόγησης από το σύστημα.

 

 

Χρόνος μπαρ : 2021-07-09 15:29:04 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen MingTech Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Shaldon XIE.

Τηλ.:: 13528339846

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)