Αρχική Σελίδα

Shenzhen MingTech Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen MingTech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen MingTech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6
Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd

1 2 3
Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd
Κοινωνική ασφάλεια της Κίνας
Κοινωνική ασφάλεια της Κίνας
Κοινωνική ασφάλεια της Κίνας

Κοινωνική ασφάλεια της Κίνας

Περισσότερος ασθενής γυρίζει μόνος-εξυπηρετεί την προσέγγιση όταν την υγειονομική περίθαλψη. Τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν πάρει να λειτουργήσουν από μόνοι τους, αλλά ελέγχουν στα νοσοκομεία χωρίς βοηθήστε από τους ιατρικούς διοικητές.

Κοινωνική ασφάλεια της Κίνας

Μερικές φορές το λάθος συμβαίνει. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική βοήθεια περίπτερων μειώστε τα λάθη εισαγωγών δεδομένων που γίνονται από ένα διοικητικό προσωπικό. Οι πιθανότητες των λαθών έχουν μειώσει δεδομένου ότι επενδύονται συνήθως να πάρουν την καλύτερη επεξεργασία τους.

Κοινωνική ασφάλεια της Κίνας

Αυτό είναι επίσης ότι dupicate εμποτίστε την ημερομηνία που πηγαίνει στο ηλεκτρονικό αρχείο υγείας δεν είναι πιθανό να συμβεί όπως η συσκευή απλός να προειδοποιήσει το προσωπικό νοσοκομείου εάν εισάγουν ένα υπάρχον αρχείο στο σύστημα.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Γραμμή παραγωγής

   

  Έννοια υπηρεσιών: για να παρέχει την ποιότητα και τη γρήγορες παραγωγή και την υπηρεσία μεταπωλήσεων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών.


  Ποιοτικός στόχος: πέρασμα 100% παράδοσης προγράμματος.

   

  Ποιοτική πολιτική: πλήρης συμμετοχή στην τυποποιημένη διαχείριση και τη συνεχή βελτίωση της ικανοποίησης πελατών.


  Τμήμα λειτουργίας: PMC, αγοράζοντας τμήμα, κατασκευαστικό τμήμα, ποιοτικό τμήμα, τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής.


  Διαδικασία λειτουργίας: σύμφωνα με τη διαδικασία διαταγής παραγωγής, η διαδικασία παραγωγής, SMT, η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου και άλλες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, πραγματοποιούν τη διαταγή διαταγής προϊόντων, την υλική αγορά, την εισερχόμενη υλική επιθεώρηση, τη διαδικασία παραγωγής, την αποθήκευση καταλόγων και άλλο έλεγχο συνδέσεων.

   

  Σύστημα λειτουργίας: Έχουμε το λογισμικό δύο συστημάτων: το λογισμικό cErp και το λογισμικό PLM, χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν τα στοιχεία και τα στοιχεία παραγωγής των διαταγών πελατών, της υλικής αγοράς, αποθηκεύοντας παραγωγής και άλλες συνδέσεις παραγωγής.


  Εξοπλισμός παραγωγής και ικανότητα:
  1.Own η γραμμή παραγωγής SMT, μετά από τη συγκόλληση, δοκιμή, πακέτο. Η ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει σε 30.000 μηνιαίως.

   

  2.Our μεταφέροντας τη processingfactory τριών SMT γραμμή παραγωγής, ποια παραγωγή capacitycan ικανοποιήστε τις καθημερινές ανάγκες παραγωγής

   

  3.It μπορεί όχι μόνο ελαστικά να αποκριθεί στο χρόνο παράδοσης παραγωγής των μικρών προϊόντων πολυ-ποικιλίας batch να συναντηθούν οι διάφοροι προσαρμοσμένοι πελάτες, αλλά και μπορεί να συναντήσει τον υψηλό - ποιότητα και αποδοτική παράδοση των μεγάλων ποσοτήτων των διαταγών.

   

 • OEM / ODM

  Όταν απαιτούμαστε για να προσφέρουμε την υπηρεσία ODM, για να παρέχει στην υπηρεσία ODM μας, εμείς willconfirm στο πρώτο στάδιο των αναγκών πελατών, οι οποίες απαιτούν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές και τις απαιτήσεις προϊόντων, το χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και τη βασική αμοιβή. Οι πελάτες πρέπει επίσης να παρέχουν σε μας την αντίστοιχη έγκριση, μετά από να υπογράψουν έγγραφα τα αντίστοιχα συμβάσεων, θα είμαστε σύμφωνα με το χρόνο συμβάσεων και θα ζητήσουμε τους στόχους έρευνας και ανάπτυξης και παραγωγής.

  Έχουμε παράσχει τις κατασκευαστικές υπηρεσίες σε μια διαφορετική σειρά των πελατών και των βιομηχανιών που εδρεύουν και σε εσωτερικό και τις διεθνείς αγορές.  Ένας ο πόρος στάσεων με μια verically ενσωματωμένη βιομηχανική εγκατάσταση, περιλαμβάνει το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής προϊόντων, μέταλλο φύλλων ακρίβειας, διαδικασία επεξεργασίας, ηλεκτρονική συνέλευση, παλτό δύναμης, οθόνη μεταξιού χρωμάτων, τελική συνέλευση και δοκιμή. 

 • Ε & Α

  Από την επιχείρηση swt επάνω, η ομάδα Ε&Α είχε το καθιερωμένο σύστημα με τα παράθυρα μηχανικών μηχανικών SCM υλικού & το μηχανικό αρρενωπών και IOS οδηγών για 30 ανθρώπους. Τα μέλη ομάδας πυρήνων συμμετείχαν στη βιομηχανία περισσότερη από 15 εμπειρία ετών.

   

  Το προϊόν έχει περάσει διάφορες πιστοποιήσεις βιομηχανίας, όπως το διεθνές EMV, εσωτερικό οικονομικό PBOC, κοινωνική ασφάλιση, ιατρική & η υγεία, κυκλοφορία, ζει χτισμένος και ούτω καθεξής.

   

  Η διαχείριση Ε&Α στη διοικητική διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων ως κύρια γραμμή, διατυπώνει τα σχέδια ανάπτυξης προϊόντος, ενημερώνοντας συνεχώς έναν μηχανισμό διαχείρισης του προγράμματος επιχείρησης εισαγωγών, και για να επιτύχει τη διαχείριση πληροφορικοποίησης (κύριο cErp CRM, κ.λπ. PLM zen) για να εξασφαλίσει ότι το πρόγραμμα εκπληρώνει το στόχο εγκαίρως και στην ποιότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen MingTech Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Shaldon XIE.

Τηλ.:: 13528339846

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)